Angling and spinning

7 Responses to Angling and spinning

  1. Ο/Η Kingrim-Γιαννης λέει:

    φιλε δεν ηξερα οτι κανεις και ψαρεμα αντε να μας πεις καμια τεχνικη 🙂 εχω βγαλει μεχρι 4,5κιλα λαυρακι και 4κιλα μουγκρι ειναι οτι μεγαλητερο εχω πιασει αν και βλεπω οτι αυτα ειναι σαρδελες μπροστα στα δικα σου :ρ

    • Ο/Η alextheraven λέει:

      Η τεχνικη Γιαννη, ειναι μια κυριως : μελετη του ψαριου που κυνηγας. Αν προκειται για το λαβρακι που ειναι απο τα εξυπνοτερα και πιο καχυποπτα ψαρια, θα πρεπει να μαθεις να σκεφτεσαι σαν λαβρακι.
      Η καχυποψια τους χανεται και την θεση της παιρνει το κυνηγετικο ενστικτο , στην θολουρα και την ανακατωσουρα.
      Ολα σχεδον τα μεγαλα λαβρακια που εχω βγαλει, τα εχω πιασει σε λιγους ποντους νερο, με δυνατες τρικυμιες και ανεμοβροχο.
      Με μπουνατσα δεν παω ποτε για λαβρακια.

  2. Ο/Η Kingrim Γιαννης λέει:

    εγω παω με κανενα πολυαγκιστρο με σαρδελα μην νομιζεις τπτ σοβαρο εσυ με τι τα πιανεις???

    • Ο/Η alextheraven λέει:

      Το πολυαγκιστρο ειναι σταθερη αξια, εχω πιασει ακομα και συναγριδα με πολυαγκιστρο (δεν την εβγαλα, μου τα εκοψε ολα).
      Εγω ομως ψαρευω μονο με τεχνητα δολωματα πλεον και συρτη απ εξω (spinning). Ειναι πολυ δυναμικο ψαρεμα, κινεισαι συνεχως και οταν χτυπαει ενα μεγαλο ψαρι , πολυ θεαματικο.

  3. Ο/Η takis07 τακης λέει:

    τι κανεις φιλε καλησπερα μπραβο σου πολυ ωραιες οι φωτογραφιες ποια τεχνητα δολωματα εχεις χρησιμοποιησει?περυσι αγορασα ενα καλαμι και ενα ψαρακι για
    spinning φετος παμε ρεθυμνο διακοπες,ειμαι τυχερος επειδη ο αντρας της κουνιαδας μου εχει το καταστηματα με ειδη αλιειας στο ρεθυμνο captain hook αν το ξερεις μπορεις μηπως να μου πεις τι δολωματα εχεις και οτι αλλες πληροφοριες με τον τροπο ψαρεματος με αυτα. καλη σου μερα τα ξαναλεμε

    • Ο/Η alextheraven λέει:

      Kαλησπερα. Εξαρταται παντοτε απο τα ειδη ψαριων στα οποια στοχευεις. Ενα πολυ καλο και δοκιμασμενο τεχνητο δολωμα για spinning ειναι τα «χελακια» τυπου raglou. Επισης για μεγαλα αρπακτικα ψαρια συνιστω τα popper μιας και ειναι ιδιαιτερα αποδοτικα και θεαματικα.

  4. Ο/Η Μίμης Γαληνός λέει:

    Γεια σου Αλεξανδρε.μιας και δε μπορω να σου στειλω πμ να σε ρωτησω στο στελνω εδω..
    εμεις πηγαινουμε για ψαρεμα στο λιμενοβραχιωνα του λιμανιου..εκει οπως γνωριζεις βαθαινει αποτομα και εχει πολλων λογιων ψαρια..απο σιναγριδια,γοφαρια,παντεληδες,μεχρι τσιπουρες,σαργους,χιονες. και γενικα μεγαλη ποικιλια και απο κηνυγους αλλα και απο αλλα ψαρια.μεχρι στιγμης ψαρευαμε με καλαμια αλλα με σκουλικι(τσουτσουνι) που το πεταγαμε μεσα και περιμεναμε..
    δεν εχει μεγαλη επιτυχια..μονο σε 1-2 μικρα σαργουδακια ή παντεληδες.
    θα ηταν αποτελεσματικοτερο με spinning? αν ναι με τι ψαρακι και πως? το πετας μακρια και περιμενεις να πεσει και μετα ταβας σιγα σιγα στο βυθο?? οποτε μπορεσεις απαντησε μου. σημερα ας πουμε εχει λαδια με πολυ καλο καιρο και λεμε να παμε το βραδακι.

Σχολιάστε